Bewertungen - Apartment ... beim Krümmling

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

 
 
 
 

Wir sind gerne für Sie da:  Tel: + 43 5672 65478
Hier buchen und ein Geschenk erwartet Sie bei der Ankunft


 

Younghwa,  Südkorea
20. August 2013
한국어로 입구에 환영한다는 쪽지가 붙어 있어 놀랐다. 잘가꾸어진 정원에서 아이들이 자전거를 타며 신나했고 뒷문으로 나가면 작은 개울에서 놀 수도 있었다. 무료티켓도 챙겨주시고 빵도 가져다 주시는친절한 주인 부부 덕분에 4일이 아쉬웠다. 다음에도 다시 머물고 싶은 곳이다.

네비게이션에서 간혹 주소정보가 없을 수 있다.


Nicolas, Temperley (ARG)
“Todo. La pensión es linda por donde la mires. La habitación era muy espaciosa, cómoda y completa. La familia Krummling es muy amable, nos hicieron sentir muy bien.”
La ubicación es muy linda, un lugar muy tranquilo, pero carece de buen transporte público para llegar al centro de Reutte. En ocasiones no encontramos nadie en recepción (la pensión es administrada por la familia, por momentos uno no los encuentra allí). Prevean esto si el tiempo es un factor clave (por ejemplo, si deben hacer el check-out muy rápido para no perder un tren, es mejor que avisen el día anterior). La Sra. Krummling no habla inglés, pero no es un gran problema, tiene un gran predisposición para lograr hacerse entender a pesar de las barreras idiomáticas, y sus hijas sí hablan inglés, y tambien tienen muy buena predisposición (aunque no están dedicadas tiempo completo a atender la pensión).

www.
Citysam.de
Gesamtdurchschnitt und Trend der Pension beim Krümmling Hotelbewertung:
Mit 93 Prozent erzielt das Pension beim Krümmling ein exzellentes Ergebnis und zählt damit zu den wenigen Hotels, die einen Gesamtdurchschnitt von über 90 Prozent erreichen. Trotz der schon sehr guten Hotelbewertung zum Pension beim Krümmling zeigen die anhaltend guten Kritiken der Gäste, dass dieses Hotel die exzellente Bewertung verdient hat und dass sich diese im Trend von 82,0 auf 93 Prozent sogar noch leicht verbessert. Insgesamt haben in den vergangenen 12 Monaten 52 befragte Gäste das Hotel bewertet. Der ermittelte Gesamtdurchschnitt ist damit in statistisch aussagekräftig


Arjen, Gouda (NL)
2013-08-15
+ “Geweldig vriendelijke ontvangst! Het appartement was groot en gelegen aan een prachtige tuin, die weer aan de rivier Lech ligt. Fraai gelegen in de bergen en een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes. De verse broodjes 's ochtends waren een heerlijke bonus!”
- Hooguit dat het fornuis slechts twee pitten kent, die bovendien nog elektrisch zijn. Maar dit is echt een minor detail.




William, St Albert (CA)
2013-08-13
“I loved how they had a welcome sign at the front door. It made you feel special and they also treated us as if we were special. After travelling for a month this was the best place we stayed. The kids loved it as well as us. We really liked the bag of fresh buns they left at our door each morning. They went above and beyond to make us feel welcome. ”


Yue Ding with my wife and daughter
HogKong
30.Juli 2013
Thank you so much for your kind hospitality when we stay in house. It is really a nice house and excellent view. In this trip, we have stayed in several hotels but your house leave us an excellent impression, not only to my wife and me, but also to my daughter.
Sure, I shall publish a top review about your beautiful house and if possible, I'll share my top experience in your house with my Chinese friends.
Again, my family are really appreciated of your kind hospitality and letting us enjoy a warm family-style staying in the whole journey in Germany-Swiss-Austria. We went to Linderhof Palace and that is really great! We all like it and thanks again for your suggestions about this beautiful place.
We have arrived in Munich safely today. Thank you for giving us direction instructions.
We wish all of you have a pleasure life and looking forward to seeing you again here, or, in China!




Jan
Familie mit kleinen Kindern
Bruxelles, Belgien
26. Mai 2013
Super Preis-Leistungs-Verhältnis. Sehr kinderfreundlich - die Kinder stürzten sich gleich auf die Dreiräder und Go-Karts und den Tischkicker. Große Zimmer, sehr kuschelige Betten.


Eva
Familie mit älteren Kindern
Cham, Schweiz
22. Mai 2013
Die Pension ist mit der Liebe von freundliche und nette Familie Krümmling geführt. Die Wohnungen sind sehr geräumig, bequem, praktisch und super sauber. Für den bequemen Urlaub fehlt man hier nichts. Fam. Krümmling denkt an allles (DVDs Verleih, Kinderspielecke, Mappe mit Informationen, Karten, Erholung auf dem Garten...). Wir kommen sicher wieder für längere Zeit.




Christian
Familie mit kleinen Kindern
 Mondsee, Österreich
4. Dezember 2012
It is simple great, huge space with very comfortable beds, all details were checked!



William
Gruppe
 Dernbach, Deutschland
29. Oktober 2012
Great accommadations in a relaxing atmosphere. Great value for our money. Clean apartments with a well stocked kitchen. The owners went out of their way to make us feel at home and relaxed. They also made a great recommendation for a wonderful restaurant in the village and other things to see in the area. We wish we could have stayed longer. A great location for a relaxing vacation, summer or winter. The best accommadtions on our vacation. We highly recommend it.



Jernej
Familie mit älteren Kindern
 Ljubljana, Slowenien
28. August 2012
Big and very spaceous rooms, nice garden. Good starting point for cycling, 20 min. away from castle Neuschwansteine. Very nice and kinde owners. We were there with kids, they have their own room with bathroom. Place to come back again.



David
Familie mit älteren Kindern
 Farnham, Großbritannien
20. August 2012
A good family apartment, a short walk out of town.



Tyler
Familie mit kleinen Kindern
 Bettendorf, Vereinigte Staaten von Amerika
19. Juli 2012
Our 2 boys age 10 and 11 loved the Pension beim Krummling. Foosball, table tennis, bikes with a trail on the river, sand pit, and dart board were fantastic. As for the parents, we liked having a separate room for us, and one for the kids, plus plenty of room in the living room. They had a common laundry room that was handy. Very quiet street, next to the river. We arrived late, but they left signs to our room and the key in the door. We wish we could have spent longer. We would highly recommend this for a traveling family.



Juha
Familie mit kleinen Kindern
 Hamina, Finnland
4. Juni 2012
excellent and peacefull place, very reasonable price +++++



Marco
Gruppe
 Trezzano Sul Naviglio, Italien

30. Mai 2013
Sala giochi adulti(air hokey, bigliardino e pin pong) sala giochi bimbi posizione molto tranquilla



Alexandre
Gruppe
 Varginha (Mg), Brasilien
24. Mai 2013
Tudo estava perfeito.



Serge
Familie mit kleinen Kindern
 Saint Martin D'hères, Frankreich
15. Mai 2013
everything is perfect thanks again!!



Antonella
Familie mit älteren Kindern
 Bolzano, Italien
30. April 2013
Il nostro soggiorno è stato decisamente piacevole, ottima base per la visita ai castelli bavaresi e alla valle del Lech,la struttura risulta molto confortevole, gli appartamenti sono spaziosi e puliti, i proprietari molto cordiali e disponibili, sala giochi a disposizione degli ospiti, spazi esterni molto curati e ben attrezzati,lo consigliamo vivamente



Salvino
Familie mit kleinen Kindern
 Carpi, Italien
2. April 2013
tutto perfetto



Ron
Älteres Paar
 Liempde, Niederlande
17. Februar 2013 Heerlijk rustig gelegen met een prachtig uitzicht op de bergen en het riviertje de Lech. Alles ziet er uit alsof het nieuw is en het is prima schoon. Hele vriendelijke mensen.



Luiz
Familie mit kleinen Kindern
 Dortmund, Deutschland
9. Oktober 2012
O local é maravilhoso. O hotel é muito aconchegante com área de lazer para as criancas. Apartamento com todas as facilidades de uma casa e com 2 quartos limpos e confortaveis. Proprietário simpatico e atencioso. Nos sentimos em casa.



Laura
Familie mit kleinen Kindern
 Milano, Italien
23. August 2012
Grande cordialità, disponibilità e accoglienza! Bellissima struttura, immersa nel verde, com splendidi spazi comuni e camere bellissime e confortevoli. Buona posizione sia per visitare Fussen che i vicini castelli.
Sarebbe perfetto se offrisse anche il servizio di prima colazione.



Luca
Familie mit kleinen Kindern
 Roma, Italien
17. August 2012
L'accoglienza è stata ottima. Ci sono tanti giochi per i bambini e un bellissimo giardino.



Jean-pierre
Familie mit älteren Kindern
 Roche La Moliere, Frankreich
11. August 2012
Accueil, propreté, confort, calme, équipement, chambres spacieuses et cuisinette équipée.



Angelique
Familie mit älteren Kindern
 Woerden, Niederlande
28. Juli 2012 We werden goed ontvangen door vriendelijke eigenaresse. Het appartement was mooi en heel ruim, en de volgende ochtend kregen we gratis kaartjes voor de kabelbaan van reutte waar we boven op de berg van een heerlijk ontbijt hebben genoten. Het appartement heeft alleen logies.



Dana
Familie mit kleinen Kindern
 Delft, Niederlande
25. Juli 2012
Heerlijk ruime kamers en zeer vriendelijke eigenaren. En kindvriendelijk.



Martijn
Junges Paar
 Rotterdam, Niederlande
23. Juli 2012
Zeer groot apartement en alles keurig netjes. Prima adres voor op doorreis in de zomer, maar ook om er langer te zitten.




Martin
Familie mit kleinen Kindern
 Prague, Tschechische Republik
10. Juli 2012
I was absolutely satisfied, personnel is very helpful although they speak basic english. Rooms are clean and spacey, We have recieved fresh pastry every morning. There is childs corner with toys and games available. Retutte has very good tourist offers and sights. CZ: Pokoje jsou velmi prostorné, personál milý. Bohužel nevládne příliš angličtinou avšak vše nahrazuje ochotou. K dispozici je dětský koutek, ping-pong, fotbálek. Na zahradě grilovací altán. Místo je klidné, oddělené od hlavní ulice řadou domů. Celkově naprostá spokojenost, rozhodně sem ještě zavítáme. Reutte má dobře vyřešené služby pro turisty (slevy na lanovky pro ubytované apod.).



Familie mit kleinen Kindern
 Leiden, Niederlande
5. Juli 2012
Op weg naar onze vakantie in Italië, hebben we (vanwege een klein kind) een overnachting ingelast. We kwamen ver voor opgegeven incheck tijd aan, en waren kapot, net als onze 1.5 jarige dochter. Er werd alles aan gedaan om ons snel onder te brengen. We kregen een in de eerste instantie een kleine kamer om in ieder geval de kleine meid te laten slapen, terwijl ze gastvrouw alles op alles zette om ons geboekte appartement in orde te maken. Fantastisch! Heerlijk appartement, heerlijke bedden, heerlijk gastvrije eigenaars, heerlijke tuin. Het was maar voor 1 nacht en een dag, maar we zijn helemaal uitgerust om aan onze vakantie te beginnen. Echt een aanrader! PS: voor gezinnen met kinderen. er is echt een mooie tuin waar je kleine lekker zijn gang kan gaan, en op de eerste etage (lift) is een onwijs leuke speelhoek ingericht waar ons meisje heerlijk kon spelen. Supermarkt om de hoek. Helemaal top!




Séverine
Familie mit kleinen Kindern
 Housse, Belgien
29. Mai 2012
La sympathie des propriétaires de la pension Le jardin Les jeux pour enfants



Anonym
Familie mit älteren Kindern
 Schweiz
9. Oktober 2012
Very friendly people, comfy rooms, toys for kids, lots of room


Anonym
Familie mit kleinen Kindern
 Niederlande
6. Januar 2013
Aardige eigenaren die klaar voor je staan en je het gevoel geven er alles aan te willen doen om je een fijne tijd te geven. Zoals gratis elke ochtend verse broodjes aan de deur.

Het keukentje was wat klein met maar twee pitten om op te koken dus niet echt geschikt als je van plan bent om uit gebreid te gaan kokkerellen in de vakantie.



Anonym
Familie mit kleinen Kindern
 Niederlande
29. Juli 2012
Zeer ruime kamer, netjes en mooie locatie Leuke speelkamer voor kinderen



Anonym
Familie mit kleinen Kindern
 Niederlande
29. Juli 2012
Het hotel heeft een leuke tuin voor (kleine) kinderen. Het ligt direct aan de rivier. Prima om te boeken als je op weg bent naar Italie. Het ligt vlak voor de fernpass. Dit is echt een 'verkeers hick-up'. Advies om vanuit nl tot hier te rijden en dan de dag erna vroeg die pass over. Je verkort zo de reistijd (zeker in het weekend in vakantieperiodes) met 1 uur op 30 km!!

Het hotel is ietsje gedateerd We waren op doorreis dus voor 1 nacht prima. Weet wel dat de eindschoonmaak erg duur is en niet in de prijs inbegrepen is. Er komt dus nog zo'n 50 euro bij! De totaalprijs zoasl dat bij booking.com staat is dus niet de totaal prijs. Dat is enigszins verwarrend



Anonym
Familie mit älteren Kindern
 Deutschland
14. Juli 2013
Sehr freundliches Personal, guter Service


Anonym
Familie mit kleinen Kindern
 Vereinigte Arabische Emirate
26. Mai 2013
excellent room and good facilities...



Anonym
Familie mit älteren Kindern
 Vereinigte Staaten von Amerika
27. August 2012
The proprietor is very nice and helpful. The gasthaus is clean and lovely. The location is beautiful. The price was reasonable. We enjoyed staying here.



Anonym
Familie mit kleinen Kindern
 Deutschland
4. November 2012
- der sehr freundliche, zuvorkommende und familiäre Service - die sehr große und saubere Ferienwohnung - die rundum äußerst saubere und gepflegte Anlage



Anonym
Familie mit kleinen Kindern
 Deutschland
30. Mai 2012
Excellent guesthouse! Owners were wonderful; helpful and friendly. Would stay at this hotel again.



 
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü